Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2021 | Casus esthetische tandheelkunde | Uitgave 1/2021

Tandartspraktijk 1/2021

Een vervelende vlek! En nu?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2021
Auteur:
Erik-Jan Muts
Belangrijke opmerkingen
Erik-Jan Muts (RUG, 2013) is tandarts en mede-eigenaar van MP3 Tandartsen in Apeldoorn. Hij is bestuurslid van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry (DAED).

Samenvatting

Met behulp van de infiltratietechniek kunnen witte verkleuringen in het glazuur over het algemeen goed behandeld worden, zelfs zonder de verkleuring te hoeven verwijderen. Door infiltratie van het poreuze glazuur met kunsthars worden de optische en functionele eigenschappen hersteld. In TP van vorig jaar is deze techniek al uitvoerig besproken, maar hieronder publiceren we een volledige casus die verschillende handvatten geeft om een fraai resultaat te bereiken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2021

Tandartspraktijk 1/2021 Naar de uitgave

Casus De toepassing van laser in en rond de mond

Maakt onbekend ook onbemind?

Casus restauratieve tandheelkunde

Schaamteloos en gewetenloos

Casus esthetische tandheelkunde

Verantwoorde esthetiek

Heynick's hoek

Winterdepressie