Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2018 | Uit de praktijk | Uitgave 6/2018

TPO - De Praktijk 6/2018

Samenwerken aan gezonde leefstijl in de wijk

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2018
Auteurs:
Monique Leijen, Chellie Heijmans
Belangrijke opmerkingen
Monique Leijen
Projectleider Preventie in de Buurt bij het RIVM
Chellie Heijmans
Praktijkverpleegkundige bij Gezondheidscentrum Woerden

Samenvatting

Er zijn steeds meer patiënten met chronische aandoeningen zoals overgewicht en hart- en vaatziekten, waarbij leefstijl een rol speelt. Om aan deze zorgvragen te kunnen voldoen, wordt samenwerken aan gezonde leefstijl in de wijk belangrijker. Het project ‘Preventie in de Buurt’ biedt handvatten om daar concreet mee aan de slag te gaan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2018

TPO - De Praktijk 6/2018 Naar de uitgave

Kennisquiz

Antwoorden