Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Uitgave 1/2011

TPO - De Praktijk 1/2011

Samen de strijd aangaan helpt tegen COPD

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2011
Auteur:
Susan Umans
Een wijkgerichte aanpak met voorlichting om COPD te voorkomen en behandeling van de aandoening in een vroeg stadium, doet de afname van FEV 1 dalen. Dat blijkt uit Chinees onderzoek. Tot de wijkgerichte aanpak behoorden ook advisering van de overheid om een vervuilende cementfabriek te verplaatsen: zo werden overheid en omwonenden zich meer bewust van de invloed van luchtvervuiling op het ontstaan en de verergering van COPD.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

TPO - De Praktijk 1/2011 Naar de uitgave

TWIETS

Pufjes

SEKS ALS JE CHRONISCH ZIEK BENT

Genoeg lucht voor seks?