Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | EUVELS | Uitgave 1/2011

TPO - De Praktijk 1/2011

Basaalcelkanker

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 1/2011
Auteur:
Charlotte Dorren
Belangrijke opmerkingen
verpleegkundig specialist, redactielid van Tijdschrift voor praktijkondersteuning.
Een huidkleurig, rosebruin plekje dat langzaam is ontstaan en groter wordt? Het zou weleens basaalcelkanker kunnen zijn. Als het plekje er al wat langer zit, zie je meestal een korstje, soms bloedvaatjes en een glanzend randje. De patiënt beschrijft het vaak als een wondje dat maar niet genezen wil. Basaalcelkanker veroorzaakt meestal geen pijn of jeuk.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

TPO - De Praktijk 1/2011 Naar de uitgave

TWIETS

Pufjes

OriginalPaper

Longen en leven

WEET JE DIT?

Vragen