Skip to main content
Top
Gepubliceerd in: TPO - De Praktijk 1/2011

01-02-2011

Smeren met verrijkte boter voorkomt hartinfarct niet

Auteur: Jacolien Potkamp

Gepubliceerd in: TvPO | Uitgave 1/2011

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het gebruik van verrijkte boter met omega 3-vetzuren vermindert niet het risico om na een hartinfarct opnieuw ernstige cardiovasculaire aandoeningen te krijgen. Dat concluderen Nederlandse onderzoekers.
Literatuur
go back to reference Kromhout D, et al. n-3 fatty acids and cardiovasculair events after myocardial infarction. N Engl J Med 2010;363:2015–26PubMedCrossRef Kromhout D, et al. n-3 fatty acids and cardiovasculair events after myocardial infarction. N Engl J Med 2010;363:2015–26PubMedCrossRef
Metagegevens
Titel
Smeren met verrijkte boter voorkomt hartinfarct niet
Auteur
Jacolien Potkamp
Publicatiedatum
01-02-2011
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
TvPO / Uitgave 1/2011
Print ISSN: 2666-9838
Elektronisch ISSN: 2666-9846
DOI
https://doi.org/10.1007/s12503-011-0006-5

Andere artikelen Uitgave 1/2011

TPO - De Praktijk 1/2011 Naar de uitgave

AGENDA/CONGRES

AGENDA/CONGRES