Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | NIEUWS | Uitgave 11/2010

Tandartspraktijk 11/2010

P(l)akkende tandheelkunde

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2010
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Abstract

Met het uitspreken van de oratie‘Maximale benutting adhesieve tandheelkunde vraagt om intensieve scholing’ aanvaardde prof. dr. F.J.M. Roeters op 17 november jl. zijn benoeming tot bijzonder hoogleraar Adhesieve Tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2010

Tandartspraktijk 11/2010 Naar de uitgave

MOND- EN KAAKZIEKTEN

EEN ONGEWONE RADIOLUCENTIE