Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | SELECTIEF | Uitgave 11/2010

Tandartspraktijk 11/2010

KROON- EN BRUGWERK

De blijvende verdiensten van goud

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 11/2010
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Abstract

Doel van dit onderzoek was na te gaan of extractie van P1’s resulteert in eenmeermesiale beweging van hetmandibulaire buccale segment en de gewenste rotatie veroorzaakt bij het oprichten van de M3. In dit onderzoek werden de veranderingen in de angulatie van de M3 in relatie tot een referentievlak en tot de lengteas van de M2 geëvalueerd. Deze veranderingen werden vergeleken bij patiënten bij wie wel en bij wie geen extractie van de P1’s had plaatsgevonden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2010

Tandartspraktijk 11/2010 Naar de uitgave

OriginalPaper

Verzwijging

OriginalPaper

Pech voor Elmo?

TANDARTS IN DE PRAKTIJK

Ervaring opdoen

SELECTIEF

ORTHODONTIE