Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2019 | Uitgave 9/2019

Tandartspraktijk 9/2019

Ortho-Resto: een Siamees duo

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2019
Auteurs:
Arlies Nieuwenhuijse, Rob Mulié, Kya Wabeke
Belangrijke opmerkingen
A.N. Nieuwenhuijse ging zich al snel na haar afstuderen (2005) verdiepen in de restauratieve en esthetische tandheelkunde.
In 2013 zette zij haar multifunctionele Denthuijse Praktijk voor Tandheelkunde op in Zoetermeer. Hierbinnen combineert zij haar huistandartspraktijk met een verwijspraktijk voor complexe restauratieve problematiek. Zij is opgenomen in het register van de NVVRT.
R.M. Mulié (Groningen, 1973) specialiseerde zich tot orthodontist (Groningen, 1977). In 1993 publiceerde hij met dr. R. Brons het boek ‘Faciale harmonie, richtlijnen voor esthetische diagnostiek en esthetische behandelplanning’. In 2008 stichtte hij in Zoetermeer de Orfeokliniek, waar alle tandheelkundige disciplines onder één dak zijn gebracht.
Dr. K.B. Wabeke (Utrecht, 1975) specialiseerde zich in de behandeling van aangeboren of verworven problemen van het kauwstelsel. Later leidde ze als tandarts-MFP en tandartsgnatholoog een CBT in het Rode Kruis Ziekenhuis in Den Haag. Sinds 2002 voert ze een verwijspraktijk, die sinds 2014 gevestigd is in de Zoetermeerse Denthuijse Praktijk voor Tandheelkunde.

Samenvatting

In TP van mei van dit jaar werden voorbeelden getoond van ‘schier hopeloze gevallen’ waarbij een traumatisch diepe beet door toepassing van een beproefd behandelconcept verdween. De strakke regie binnen het multidisciplinair samenwerkingsverband wordt in deze bijdrage meer in detail toegelicht.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2019

Tandartspraktijk 9/2019 Naar de uitgave