Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2019 | Boeken | Uitgave 9/2019

Tandartspraktijk 9/2019

‘Microsurgical Endodontics’

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 9/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Hoe in de apex te prepareren en droog te leggen voor de retrograde apicale vulling bij endodontische chirurgie? En welk incisie-ontwerp hierbij te kiezen en hoe de botpreparatie te maken? Antwoorden hierop zijn te vinden zijn in het prachtige boek Microsurgical Endodontics van de Franse auteurs Khayat en Jouanny, zojuist vertaald in het Engels door Quintessence Publishing. Na bestudering blijkt dit werkelijk een prachtig naslagwerk op het gebied van dentoalveolaire chirurgie in het algemeen en endodontische chirurgie in het bijzonder. In twaalf makkelijk te lezen en goed geschreven en geïllustreerde hoofstukken worden niet alleen de indicatie, de wijze van behandelen en het apicaal restaureren van endodontische chirurgie behandeld, maar ook de algemene chirurgie. En daarbij de contra-indicaties vanuit de algemene gezondheid van de patiënt, met een recente hartaanval of CVA als absolute contra-indicatie voor chirurgie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2019

Tandartspraktijk 9/2019 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

De bouwsteen des levens