Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2019 | Tandarts in de praktijk | Uitgave 2/2019

Tandartspraktijk 2/2019

Ook perfectionist in doedelzakspelen

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2019
Auteur:
Frank van Wijck
Belangrijke opmerkingen
Frank van Wijck is freelance journalist gespecialiseerd in de gezondheidszorg.

Samenvatting

Veel mensen zullen er niet bij stilstaan, maar ook Nederland telt aardig wat mensen die liefhebber zijn van de typisch Schotse doedelzak. Tandarts-onderzoeker Marco Gresnigt (Centrum voor tandheelkunde en mondzorgkunde UMC Groningen/CBT Martini Ziekenhuis Groningen) is een van hen, en is zelfs jarenlang een van de meest succesvolle spelers geweest. Inmiddels heeft hij zich volledig toegelegd op de tandheelkunde, waarin hij net zo perfectionistisch is als hij vroeger in het doedelzakspelen was.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Tandartspraktijk 2/2019 Naar de uitgave

Reacties van lezers

SDF en het kindbelang