Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2019 | Uitgave 2/2019

Tandartspraktijk 2/2019

Digitale tandtechniek in eigen praktijk (2)

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2019
Auteur:
Wiebe Derksen
Belangrijke opmerkingen
Wiebe Derksen (RUG, 2010) is gespecialiseerd in restauratieve tandheelkunde en implantologie (Postgraduate ACTA, 2015). Hij promoveert binnenkort op digitalisatie. Hij runt met zijn vader een verwijs- en algemene praktijk in Arnhem.

Samenvatting

De tandheelkunde wordt steeds digitaler. Met name de indirecte restauratieve tandheelkunde lijkt daar tot op heden van te profiteren. Al in deel 1 van dit artikel (TP, oktober 2018, pag. 8-14) werd belicht hoe computer aided design/computer aided manufacturing (cad/cam) steeds meer een rol gaat spelen in de algemene praktijk. Indirect restaureren gaat echter vaak hand in hand met de implantologie en ook daar is soms behoefte aan ‘direct beschikbare’ restauraties.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Tandartspraktijk 2/2019 Naar de uitgave