Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2019 | Redactioneel | Uitgave 2/2019

Tandartspraktijk 2/2019

Met elkaar of tegen elkaar?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2019
Auteur:
Teun Domburg

Samenvatting

Enkele weken geleden heeft zorgverzekeraar VGZ via de media gecommuniceerd dat zij voortaan zelf implantaten centraal gaat inkopen. Tandartsen zouden te hoge kosten berekenen voor de inkoopprijzen van de implantaten. Om op de zorgkosten te besparen, heeft VGZ nu met een aantal implantaatleveranciers overeenkomsten gesloten voor het leveren van implantaten tegen een prijs die VGZ reëel vindt. Op deze manier bepaalt dus niet de behandelaar maar de verzekeraar welk implantaat voor de patiënt het beste is.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Tandartspraktijk 2/2019 Naar de uitgave

Reacties van lezers

SDF en het kindbelang