Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2019 | Uitgave 2/2019

Tandartspraktijk 2/2019

Een tandje bijzetten met homeopathie

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 2/2019
Auteur:
Marie-Louise Oosterloo-van Ree
Belangrijke opmerkingen
Marie-Louise Oosterloo-van Ree is arts (Erasmus Universiteit Rotterdam 1988) en heeft de specialistische opleiding in de homeopathische geneeskunde met lof afgerond bij de Homeopathie Stichting. Zij heeft sinds 1999 een zelfstandige consultatieve praktijk te Rotterdam.

Samenvatting

Homeopathie neemt zowel heden ten dage als ten tijde van het ontstaan van de geneeswijze een plaats in. Veel patiënten gebruiken homeopathische middelen zonder dat tandartsen daarvan op de hoogte zijn. Wat zijn de inzichten van de grondlegger van de homeopathie en op welke twee wetmatigheden is deze geneeswijze gegrondvest? Zijn er ook homeopathische middelen die van nut kunnen zijn binnen de tandheelkunde?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2019

Tandartspraktijk 2/2019 Naar de uitgave

Reacties van lezers

SDF en het kindbelang