Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | Uitgave 6/2017

Tandartspraktijk 6/2017

Niets is mooier dan echt

Out of the box (19)

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2017
Auteurs:
Dr. James Huddleston Slater, Egbert Stroosnijder
Belangrijke opmerkingen
Dr. James J.R. Huddleston Slater is tandarts-gnatholoog en heeft een praktijk in het centrum van Groningen. Hij houdt zich naast de algemene tandheelkunde bezig met de diagnostiek en behandeling van patiënten met chronische orofaciale pijn.
Egbert Stroosnijder is tandarts en werkt als zodanig in Groningen en Den Haag.

Samenvatting

Google eens op ‘grillz’ en klik op ‘afbeeldingen’. Je komt in een wereld van de meest bizarre tandversieringen, waarbij je je niet kunt voorstellen dat mensen dat echt willen. Maar ja, sommigen vinden dit mooi; smaken verschillen. Maar soms veranderen smaken. Zo heeft deze meneer jaren geleden als tandversiering gouden kronen op zijn voortanden laten plaatsen. Nu is hij daarop uitgekeken en wil graag weer een natuurlijk gebit. Hij gaf aan dat hij in eerste instantie alleen de boventanden gedaan wilde hebben. Over de ondervoortand (element 42) twijfelde hij en wilde hij nog even nadenken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2017

Tandartspraktijk 6/2017 Naar de uitgave

X-puzzel

X-puzzel #6

T-scan na elk groot werkstuk?

Occlusie digitaal beter begrepen

Intercollegiaal online

Zwelling van het gezicht