Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Psychodiagnostiek | Uitgave 4/2015

Psychopraktijk 4/2015

Moeite met eenvoudige taken

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2015
Auteurs:
Dewi Bruins, Evelien Blom
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u korte bijdragen over specifieke werkwijzen of problemen in de psychodiagnostiek.
Dewi Bruins is GZ-psycholoog bij Indigo Brabant, zorgaanbieder voor kortdurende behandeling en begeleiding in de Basis GGZ. Evelien Blom is psycholoog-NIP en werkzaam als Diagnosticus bij ORO, zorgaanbieder voor mensen met een verstandelijke beperking.

Samenvatting

Kinderen die moeite houden met eenvoudige taken als opruimen en aankleden: het blijft voor veel opvoeders een doorn in het oog. Ook het omgaan met boosheid of teleurstelling geeft voor sommige kinderen en hun omgeving steeds terugkerende frustratie. Hun zogenoemde executieve functies blijken onderontwikkeld.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en een e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Psychopraktijk 4/2015 Naar de uitgave

Gesignaleerd

Te Gek!?

Gesignaleerd

Enhancers