Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Column | Uitgave 4/2015

Psychopraktijk 4/2015

Papierstapels en schuldeisers

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2015
Auteurs:
Sabine Meijwaard, Inès Hendriks
Belangrijke opmerkingen
Sabine Meijwaard & Inès Hendriks
MSc Meijwaard en MSc Hendriks zijn beiden MST-CAN-therapeut in de Viersprong in Amsterdam.
De namen van de personen in deze column zijn geanonimiseerd.
MST-CAN (Multi System Therapy Child Abuse and Neglect) is een intensief behandelprogramma voor gezinnen waar kindermishandeling en verwaarlozing spelen en uithuisplaatsing van kinderen dreigt.

Samenvatting

‘Jullie land is echt helemaal gek geworden!’ Hoofdschuddend komt Damir met een nieuwe stapel ongeopende brieven naar me toe. Zuchtend veegt hij de zweetdruppels van zijn voorhoofd af aan zijn afzakkende, veel te grote joggingbroek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Psychopraktijk 4/2015 Naar de uitgave