Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Column | Uitgave 4/2015

Psychopraktijk 4/2015

Ondertussen … als Oekraïner op werkbezoek in Nederland (4)

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 4/2015
Auteur:
Yana Kreminska
Belangrijke opmerkingen
Yana Kreminska werkt als cognitief gedragstherapeut en is hoofd van het Centrum voor Psychologische Counseling van de Katholieke Universiteit van Oekraïne.
Dit is het vierde deel van een serie over cognitieve gedragstherapie.
Yana Kreminska’s column is vertaald en bewerkt door Leonie van Ginkel en Maaike Nauta. Namen van cliënten zijn gefingeerd.

Samenvatting

Het is weer erg druk op het werk. Het liefst zou ik deze week weer thuis exposure gaan doen met Mara, die vanwege haar paniekklachten nog niet zelf durft te komen. Maar dat gaat me deze week niet lukken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Psychopraktijk 4/2015 Naar de uitgave

Gesignaleerd

Pillen of praten?

Gesignaleerd

Enhancers