Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

15-11-2019 | Redactioneel | Uitgave 12/2019

Huisarts en wetenschap 12/2019

Komt een nieuwsbericht op het spreekuur…

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 12/2019
Auteur:
Ivo Smeele

Samenvatting

‘Dokter, ik las in de krant dat er een nieuw middel is voor mijn klachten, is dat iets voor mij?’ ‘Oh, heeft u het bericht bij u? Laten we het eens doornemen,’ is mijn antwoord. Misschien steek ik er wat van op. Maar ik denk ook aan de Volkskrant van afgelopen zomer: ‘Waarom wetenschapsnieuws zo vaak onzin is, en wat we daaraan kunnen doen’.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

DocsOnline – Vakinformatie voor huisartsen

Met DocsOnline blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2019

Huisarts en wetenschap 12/2019 Naar de uitgave

Kennistoets

Antidepressiva