Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Nieuws | Uitgave 12/2019

Huisarts en wetenschap 12/2019

Nieuws

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 12/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

In het Verenigd Koninkrijk wordt het aantrekken van huisartsen steeds moeilijker. Door de hoge werkdruk en lage waardering vindt menig huisarts het werk niet meer aantrekkelijk en stoppen zittende huisartsen vervroegd. De houdbaarheid van het huidige model voor huisartsen staat daardoor onder druk. In dit kwalitatieve onderzoek gingen de auteurs na hoe inzichten van jonge huisartsen kunnen helpen de overstap van opleiding naar praktijk te verbeteren. De huisartsopleiding is qua duur en programma redelijk vergelijkbaar met Nederland.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 12/2019

Huisarts en wetenschap 12/2019 Naar de uitgave