Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Redactioneel | Uitgave 4/2015

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 4/2015

Komen en gaan

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2015
Auteur:
Paola Gerritsen

Samenvatting

Deze editie van het Tijdschrift voor praktijkondersteuning is er een van komen en gaan. Redactielid Annette van Vliet heeft na jaren enthousiast meedenken en schrijven besloten dat het tijd is om te gaan. Annette, we zullen je nuchtere kijk en rustige, rake opmerkingen missen, zowel in de redactie als in het tijdschrift. Ook voor onze vaste columnist Bas Janssen is deze editie de laatste. Hij heeft zijn werk als praktijkondersteuner ingeruild voor de functie van praktijkmanager. Een uitdagende klus in deze roerige tijden. Succes Bas!

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 4/2015 Naar de uitgave

Weet je dit?

Antwoorden

Column

Afscheid