Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Interview | Uitgave 4/2015

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 4/2015

‘Vinger aan de pols’

Ouderenzorg in Emmen

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2015
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen
Voor informatie over het eGPO, zie www.​eGPO.​nl Voor informatie over de Groninger Frailty Indicator (GFI), zie http://​www.​platformouderenz​org.​nl/​screening/​functionaliteit/​groningen-frailty-indicator-gfi/​50 Heb je vragen aan Anita Truin? Haar e-mailadres is: atruin.poh@gmail.com

Samenvatting

Het aantal kwetsbare personen van 65 jaar en ouder stijgt volgens ramingen van het Sociaal en Cultureel Planbureau tot 2030 van bijna 700.000 tot meer dan 1 miljoen; een toename van ruim 300.000 kwetsbare ouderen in de komende twintig jaar. Het is aan huisartsenpraktijken om de zorg voor kwetsbare ouderen in te vullen. Steeds meer praktijken hebben daar op een bepaalde manier al vorm aan gegeven. Zo ook huisartsenpraktijk Slaghuis in Emmen, onderdeel van huisartsencentrum Het Doktershoes Bargeres. Anita Truin is coördinerend praktijkondersteuner ouderenzorg in praktijk Slaghuis.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 4/2015 Naar de uitgave

Redactioneel

Komen en gaan

Farmacotherapie

Paracetamol of NSAID