Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2018 | Kleinbeeld | Uitgave 4/2018

Denkbeeld 4/2018

Kleinbeeld

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Samenstelling: Sacha Buddingh’. Met medewerking van Peter Bakens, Lies Orthmann, Martin Smalbrugge en Patrick Verhaest. Heeft u een interessant nieuwtje voor deze rubriek: M.Strauss@bsl.nl.

Samenvatting

Archipel Landrijt heeft zich als eerste organisatie in Nederland gekwalificeerd voor het keurmerk ‘Prezo dementie op jonge leeftijd’. Het keurmerk beschrijft waarop jonge mensen met dementie en hun omgeving qua zorg en ondersteuning mogen rekenen en formuleert hiervoor zeven kernwaarden: plezier, veiligheid, ruimdenkendheid, vrijheid, participeren, vertrouwen en vakkundigheid. Het team van Landrijt heeft hieraan voldaan door continu te blijven werken vanuit het cliëntperspectief: de cliënt heeft er duidelijk de regie en diens eigenheid in de woongroep wordt geborgd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Denkbeeld 4/2018 Naar de uitgave

Hartenkreet

Breder zien