Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2018 | Hartenkreet | Uitgave 4/2018

Denkbeeld 4/2018

Breder zien

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2018
Auteur:
Els Schueler
Belangrijke opmerkingen
Els Schueler heeft dementie; dit is de laatste van twee afleveringen van Hartenkreet – de eerste verscheen in het juninummer – waarin ze vertelt hoe zij dit beleeft.

Samenvatting

Of het nou dementie is of iets anders, volgens mij kun je er pas over oordelen als je het zelf meemaakt. Een voorbeeld is mijn broer toen hij ziek werd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Denkbeeld 4/2018 Naar de uitgave