Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2018 | Team in beeld | Uitgave 4/2018

Denkbeeld 4/2018

De dementia care mappers van pieter van foreest

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Persoons-gericht werken vormt de basis van de zorg op de locaties van Pieter van Foreest. Daarvoor is het zaak goed in kaart te brengen wat individuele bewoners nodig hebben, wat zij graag willen en wat juist niet. Maar dat is nog niet zo eenvoudig bij mensen met dementie die door hun ziekte hun behoeften vaak niet helder meer kunnen verwoorden. Dementia Care Mapping (DCM) helpt hierbij.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2018

Denkbeeld 4/2018 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld