Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2020 | Onder de Loep | Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020

Kies je activiteiten zorgvuldig

Sociaal contact is goed voor een fit brein

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2020
Auteur:
Han Diesfeldt
Er is veel dat we zelf kunnen doen om cognitieve achteruitgang - met wat geluk - uit te stellen of zelfs te voorkómen. Maar over wát werkt en in welke mate bestaat nog de nodige onzekerheid. Recent Amerikaans onderzoek wijst in dit verband met name op het belang van een elementaire menselijke activiteit: sociale contacten. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Denkbeeld 4/2020 Naar de uitgave