Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2008 | Editorial | Uitgave 3/2008

Standby 3/2008

Informatievoorziening

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2008
Auteur:
Maria de Vries

Samenvatting

Donderdag 3 april vertrok ik (als docent) met tweedejaars leerling-tandartsassistenten naar de Dental Expo. Omdat deze net geopend was, had men bij de stands alle tijd om informatie te geven. De leerlingen waren erg geïnteresseerd en stelden veel vragen. Als docent is dat fijn om te zien. Niet om andere bedrijven tekort te doen, maar een aantal bedrijven viel op door hun enthousiaste betoog over een product. Zoals TePe, een Zweeds bedrijf dat behoorlijk aan de weg timmert met producten voor bijvoorbeeld mensen met een reumatische aandoening. Kijk eens op www.tepe.se. Ook Miele stond er, met de thermodesinfector. Interessant om te zien welke mogelijkheden er zijn voor de verschillende instrumenten. Er is een overzichtelijke Nederlandstalige brochure met de losse onderdelen die je kunt bestellen. Zie ook www.miele.nl.
Ten slotte een enthousiaste vrouw van 3m die vertelde over de adembeschermingsmaskers (voor infectiepreventie) met een gepatenteerd uitademventiel, beschermbrillen en chirurgische maskers, www.mmm.com/be.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2008

Standby 3/2008 Naar de uitgave

Agenda

Agenda

Column Ditte

Made in Taiwan