Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2008 | Praktijkvoorbeeld | Uitgave 3/2008

Standby 3/2008

Mondhygiëne bij kinderen: streef naar eenvoud!

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2008
Auteur:
dr René Gruythuysen

Samenvatting

In 1973, dus 35 jaar geleden, promoveerde dr. W.J.H. Berendsen op een onderzoek naar de meest geschikte poetsmethode voor kinderen. Hij onderzocht vier methoden (waaronder de toentertijd door het Ivoren Kruis geadviseerde rolmethode) en daarvan leverde de horizontale schrobmethode de beste resultaten op. Deze laatste methode is dan ook door het Ivoren Kruis overgenomen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2008

Standby 3/2008 Naar de uitgave

Lezersvraag

Bevoegd/bekwaam?

Agenda

Agenda