Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2008 | Stelling | Uitgave 3/2008

Standby 3/2008

Contract zorgverzekeraar vraagt om fraude

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2008
Auteur:
Marijke Simons

Samenvatting

Naar aanleiding van een bericht in de krant over een ‘sjoemelende’ tandarts die niet-uitgevoerde behandelingen declareerde bij zorgverzekeraar CZ, vroegen wij assistenten of zij vonden dat ‘fraude’ in de hand gewerkt wordt doordat declaraties in de meeste gevallen rechtstreeks naar de zorgverzekeraars gaan, zonder dat de patiënt die ziet.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2008

Standby 3/2008 Naar de uitgave

Lezersvraag

Bevoegd/bekwaam?

Column Ditte

Made in Taiwan