Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2008 | Lezersvraag | Uitgave 3/2008

Standby 3/2008

Bevoegd/bekwaam?

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 3/2008
Auteur:
Yvonne Maassen

Samenvatting

In Standby nr 2/2007 las ik dat assistenten zelf verantwoordelijk zijn voor hun handelen. Nu werk ik als assistent in een tandartspraktijk en doe regelmatig voorbehouden handelingen. Wat nu als er iets fout gaat? Weten jullie of ik me daarvoor kan verzekeren?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2008

Standby 3/2008 Naar de uitgave

Agenda

Agenda

Column Ditte

Made in Taiwan