Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2013 | Forum | Uitgave 2/2013

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 2/2013

Het wordt weer leuk!

Symposiumverslag

Tijdschrift:
Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen > Uitgave 2/2013
Auteur:
Corinne Hinlopen
Belangrijke opmerkingen
PHned
Forum biedt onder meer plaats aan ingezonden commentaren en reacties, korte praktijkbijdragen, congresverslagen en boekbesprekingen. Aanwijzingen inzake lengte, opmaak en wijze van inzending (per e-mail) zijn verkrijgbaar bij het redactiesecretariaat. De redactie behoudt zich het recht voor om te redigeren en/of te bekorten.
‘‘Het wordt weer leuk.’’ Deze opmerkelijk optimistische woorden klonken uit de mond van José Manshanden, directeur Maatschappelijke Ontwikkeling te Utrecht, tijdens de discussiebijeenkomst van PHned op 28 november 2012. Het thema was: ‘‘Ben je een dromer of durf je te doen?’’

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen

TSG, het Tijdschrift voor Gezondheidswetenschappen, is het enige Nederlandstalige tijdschrift dat multidisciplinaire informatie bevat op het gebied van de volksgezondheid en gezondheidszorg. Naast de multidisciplinaire oriëntatie is de combinatie van wetenschap, beleid en praktijk uniek.

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

BSL Academy SW-TP Saxion Parttime School jaarlicentie

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2013

Tijdschrift voor gezondheidswetenschappen 2/2013 Naar de uitgave