Skip to main content
Top

2016 | OriginalPaper | Hoofdstuk

8. Het haptonomiebegrip basis

Auteur : T. A. C. M. Gerritse

Gepubliceerd in: Over kleine dingen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

Het woord basis heb ik al een keer laten vallen, namelijk toen ik zei dat niet iedereen bezwijkt onder de objectiverende blik van de ander. Dat woord basis verwijst naar een kardinaal begrip in de haptonomie, zij het ook een begrip dat moeilijk te beschrijven is. Je moet voelen wat onder basis wordt verstaan en op een goede cursus haptonomie laat men dit de cursist voelen. Schrijvend kan ik de lezer deze kardinale ervaring niet bezorgen.
Metagegevens
Titel
Het haptonomiebegrip basis
Auteur
T. A. C. M. Gerritse
Copyright
2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-368-1269-6_8