Skip to main content
Top
Gepubliceerd in:
Omslag van het boek

2016 | OriginalPaper | Hoofdstuk

1. Het ontstaan van de haptonomie

Auteur : T. A. C. M. Gerritse

Gepubliceerd in: Over kleine dingen

Uitgeverij: Bohn Stafleu van Loghum

share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

In dit hoofdstuk beschrijf ik langs welke weg de haptonomie is ontstaan. Hiervoor put ik uit drie bronnen. Ten eerste uit eigen ervaringen tijdens studietijd en docentschap aan de universiteit te Nijmegen in de jaren vijftig en zestig. Ten tweede uit mijn contacten met Frans Veldman. Ten derde uit publicaties van Veldman uit die tijd.
Metagegevens
Titel
Het ontstaan van de haptonomie
Auteur
T. A. C. M. Gerritse
Copyright
2016
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-368-1269-6_1