Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Topartsen | Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013

Het geheim van Het Parkhuis

Aan de slag met In voor zorg!

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2013
Auteur:
René Denis
Belangrijke opmerkingen
tranchemanager van het programma In voor zorg!
Tekst René Denis Foto's Vincent Boon
Vaak weten teamleden heel goed hoe dingen beter kunnen. Maar dikwijls gebeurt er niets, omdat er geen overlegcultuur is. Of omdat het management onvoldoende oog heeft voor de werkvloer. Het Parkhuis in Dordrecht heeft het afgelopen jaar flinke stappen gezet in het slimmer organiseren van het werk dankzij deelname aan het programma In voor zorg! De bewoners varen er wel bij en het personeel is enthousiast.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013 Naar de uitgave

Doordenker

Meetkunde