Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | In De Etalage | Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013

Zelf dementie ervaren

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2013
Auteur:
Theo Royers
Belangrijke opmerkingen
Meer informatie bij voorkeur per e-mail: info@intodmentia.nl. Telefonisch is Into D’mentia bereikbaar via: (013) 544 45 55.
Tekst Theo Royers
redacteur van Denkbeeld
Hoe kunnen gezonde mensen ervaren wat het betekent dementie te hebben? Met de unieke simulator Into D’mentia, een mobiele unit met simulatieruimte waarin verschijnselen van dementie worden nagebootst.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kort nieuws

Redactioneel

Oud en Nieuw

Report

Zorg 2.0

Kleinbeeld

Boeken

Kleinbeeld

Music for Life