Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | Kleinbeeld | Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013

Music for Life

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2013
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Tijdens de week voor Kerstmis was dementie hot in Vlaanderen. Music for Life, de solidariteitsactie van jongerenzender Studio Brussel, zette in 2012 de schijnwerper op dementie. Met deze actie nodigde de jongerenzender de Vlaming uit anders naar dementie te kijken en zich in te zetten om mensen met dementie hun juiste plaats in de samenleving te geven. Music for Life werd breed gevolgd door andere radio- en televisiezenders en ging gepaard met extra nieuwsitems en documentaires.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013 Naar de uitgave

Doordenker

Meetkunde

Kleinbeeld

Dementie app