Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2013 | In Gesprek | Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013

Liefde als een opera

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2013
Auteur:
Theo Royers
Belangrijke opmerkingen
redacteur van Denkbeeld
Tekst Theo Royers
Foto’S Vincent Boon
Na een relatie van bijna veertig jaar stierf Thom, de partner van Sjef van Bommel, aan de semantische variant van fronto-temporale dementie. Daaraan ging een intensieve periode vooraf waarin Sjef alles op alles zette om er zoveel mogelijk voor Thom te zijn. Over dat proces, de onontbeerlijke steun van familie en vrienden en zijn ervaringen met de zorg voor mensen met dementie schreef hij het boek Ik ben niet kwijt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2013

Denkbeeld 1/2013 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Dementie app