Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Redactioneel | Uitgave 7/2016

GZ - Psychologie 7/2016

Heeft u dat ook weleens?

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 7/2016
Auteur:
Willemijn Scholten
Belangrijke opmerkingen
Willemijn Scholten, hoofdredacteur

Samenvatting

Zo’n situatie waarin je bijvoorbeeld je leukste collega, met wie je nota bene al tien jaar lief en leed deelt, aan iemand wilt voorstellen en je ineens niet meer op zijn naam kunt komen. Of, ook gênant, dat je een patiënt wilt feliciteren met haar pasgeboren baby, dan tot je grote schrik ineens niet meer weet of het nou een jongetje of meisje was, en je belangstelling dan maar een beetje laf verpakt in een vraag als: hoe is het met de kleine? Zoiets overkwam mij laatst ook in mijn rol als kersverse hoofdredacteur.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2016

GZ - Psychologie 7/2016 Naar de uitgave