Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Artikel | Uitgave 6/2011

Psychopraktijk 6/2011

Heeft het zin zo vroeg mogelijk te handelen?

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 6/2011
Auteur:
Dr. Jaap van der Stel
Belangrijke opmerkingen
lector Geestelijke Gezondheidszorg verbonden, senior onderzoeker
Deze bijdrage gaat in op de vraag of het zinvol is bij psychische aandoeningen zo vroeg mogelijk te handelen1. Die vraag is om allerlei redenen niet eenvoudig te beantwoorden. Toch zijn er goede voorbeelden waaruit blijkt dat de psychiatrie mogelijkheden heeft met betrekking tot vroegtijdige opsporing en interventie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2011

Psychopraktijk 6/2011 Naar de uitgave

Onze Correspondent

Cultuursensitief werken