Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2011 | Aan het woord | Uitgave 6/2011

Psychopraktijk 6/2011

Joyce Jansen: ‘Het leek me uniek om psychologie en sport te combineren in één beroep’

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 6/2011
Auteur:
Marijke van Eijkeren
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vertelt iemand uit de GGZ of de academische wereld over zijn of haar ervaringen.
journaliste
Joyce Jansen is sportpsycholoog. Op haar eenentwintigste studeerde ze af als kinder- en jeugdpsycholoog. Ze vond zichzelf nog te jong om het werkveld in te gaan. Het beroep sportpsycholoog was nog niet echt bekend in Nederland. Joyce ontdekte bij toeval via haar sport Baton Twirling het bestaan ervan en wist meteen dat dit was wat ze wilde. Daar lag haar hart. Sinds vijf jaar heeft ze haar eigen praktijk in Tilburg. Haar enthousiasme voor het beroep spat er van af.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2011

Psychopraktijk 6/2011 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel

Onze Correspondent

Cultuursensitief werken