Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | Uitgave 7/2018

Interventies bij pathologische gebitsslijtage
Tandartspraktijk 7/2018

Geen ernstige, wel pathologische slijtage

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2018
Auteur:
dr. Bas Loomans
Belangrijke opmerkingen
Dr. Bas Loomans (Radboud Universiteit, 1999) is als universitair docent verbonden aan het Radboudumc in Nijmegen, alwaar hij projectleider is van het Radboud Tooth Wear Project. Daarnaast is hij werkzaam in de algemene/verwijspraktijk MondzorgOost in Nijmegen.

Samenvatting

Een 14-jarig meisje wordt twee jaar geleden verwezen in verband met onbegrepen pijnklachten aan haar gebitselementen. Klinisch is er sprake van gebitsslijtage, maar haar klachten kloppen niet met de mate van gebitsslijtage. Een interessante speurtocht volgt naar de oorzaak van de slijtage, met een verrassende uitkomst.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2018

Tandartspraktijk 7/2018 Naar de uitgave

OriginalPaper

Combikronen