Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | X-PUZZEL | Uitgave 7/2018

Tandartspraktijk 7/2018

X-puzzel #17

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2018
Auteurs:
Frédérique San Giorgi, Reinier Hoogeveen

Samenvatting

Een vrouwelijke patiënt, zonder bijzonderheden in de medische anamnese, meldt zich bij u voor een intake. Ze heeft een fistel bij de 11 en ze geeft aan dat het element gevoelig is wanneer ze er tegenaan drukt. Beide centrale incisieven zijn voorzien van een kroon die zowel esthetisch als wat betreft randaansluiting voldoen. De endodontische en restauratieve behandeling is al tijden geleden bij een vorige tandarts uitgevoerd. Element 11 blijkt bij testen inderdaad percussie- en palpatiegevoelig.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2018

Tandartspraktijk 7/2018 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws