Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | De promotie | Uitgave 7/2018

Locators: Een goed alternatief voor een staafmesostructuur?
Tandartspraktijk 7/2018

Overkappingsprothese op implantaten in de bovenkaak

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 7/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Tegenwoordig is het plaatsen van implantaten ter bevestiging van een overkappingsprothese in de boven- of onderkaak de aangewezen behandeling bij patiënten met klachten over hun conventionele prothese. Alhoewel veel bekend is over het functioneren van een overkappingsprothese op implantaten in de onderkaak, zoals patiënttevredenheid, implantaatoverleving, staat van periimplantaire weefsels en het aantal implantaten dat nodig is, is minder bekend over het functioneren deze voorziening op implantaten in de bovenkaak. Carina Boven richtte daarop haar promotie-onderzoek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 7/2018

Tandartspraktijk 7/2018 Naar de uitgave

OriginalPaper

Combikronen