Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | Artikel | Uitgave 1/2020

Denkbeeld 1/2020

Feest der herkenning?

Persoonlijke verhalen over dementie door mantelzorgers

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2020
Auteur:
Job van Amerongen
In de media, op internet en in literatuur, film en theater is al enige tijd sprake van een hausse aan verhalen van ervaringsdeskundigen over dementie. Partners en kinderen van mensen met dementie delen hun persoonlijke ervaringen met een groter publiek. Hebben we iets aan zulke persoonlijke uitingen? En zo ja, waarin is de waarde ervan dan gelegen? Verpleegkundige en Denkbeeld-columnist Job van Amerongen vroeg het enkele mantelzorgers en zorgverleners. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

Denkbeeld 1/2020 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld