Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | Artikel | Uitgave 1/2020

Denkbeeld 1/2020

De bal blijft rond

Op bezoek bij Willem II Football Memories

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 1/2020
Auteur:
Frans Hoogeveen
De Denkbeeld-prijs Dementiezorg werd vorig jaar gewonnen door het project Willem II Football Memories. Hoofdredacteur Frans Hoogeveen ging op bezoek in het Koning Willem II-stadion in Tilburg. Daar sprak hij met initiatiefnemer Arjen Pijfers, vrijwilligers en deelnemers en maakte een sessie mee van dit bijzondere project waarbij kwetsbare ouderen, onder wie mensen met dementie, herinneringen ophalen aan het roemrijke verleden van hun club. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

Denkbeeld 1/2020 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld

In de Etalage

Lekker samen dansen