Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Boekbespreking | Uitgave 6/2016

GZ - Psychologie 6/2016

Emotieregulatie en ontwikkelingsstoornissen in de levensloop

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 6/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
1Naar aanleiding van twee boeken: Nelleke Nicolai, Emotieregulatie als basis van het menselijk bestaan., Diagnosis Uitgevers en Wouter staal, Jacob Vorstman en Rutger Jan van der Gaag (Red.), Leerboek ontwikkelingsstoornissen in de levensloop, De Tijdstroom.

Samenvatting

In het aprilnummer van GZ-Psychologie (2015) besprak ik vier toen recente boeken van psychiaters waarmee ze de crisis in de psychiatrie in mijn ogen vanachter het toetsenbord probeerden te bezweren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2016

GZ - Psychologie 6/2016 Naar de uitgave