Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Column | Uitgave 6/2016

GZ - Psychologie 6/2016

Down Under: niet zonder slag of stoot

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 6/2016
Auteur:
Arianne Struik
Belangrijke opmerkingen
Gz-psycholoog Arianne Struik is redactielid van GZ-Psychologie. Ze woont en werkt in Australië en is directeur van het Institute for Chronically Traumatized Children (ICTC) in Scarborough (Perth, West-Australië), een instituut dat gespecialiseerd is in de behandeling van getraumatiseerde kinderen en hun families.

Samenvatting

Het was alweer een aantal maanden geleden dat ik Simon zag, een jongen met een dissociatieve identiteitsstoornis. Na een intensieve behandelperiode van een paar weken waarin hij aan verwerking van zijn trauma’s werkte, had hij een paar maanden rust gehad (van mij) om de veranderingen een plekje te kunnen geven.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2016

GZ - Psychologie 6/2016 Naar de uitgave