Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Uitgave 6/2016

GZ - Psychologie 6/2016

Nieuws

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 6/2016
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
FORUM
De redactie nodigt u uit schriftelijk te reageren op artikelen in deze uitgave. U kunt uw reactie mailen naar redactie@gzpsychologie.nl. De reacties plaatsen we in een volgend nummer. De redactie houdt zich het recht voor inzendingen te weigeren of in overleg met de auteur in te korten.

Samenvatting

Wetenschappers denken dat het immuunsysteem een depressie kan veroorzaken. Artsen spreken van ‘een van de grootste ontdekkingen in de psychiatrie van de laatste twintig jaar’, zo meldt de BBC.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2016

GZ - Psychologie 6/2016 Naar de uitgave