Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010

Een dubbele submandibulaire speekselsteen

VERWIJDERING DOOR DE SPECIALIST

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2010
Auteur:
Prof.dr. Johan Aps
Belangrijke opmerkingen
De auteur wenst tandarts Marc Jeannin (tevens doorverwijzer van de patiënte) van harte te bedanken voor het nemen van de foto’s tijdens deze ingreep., Hoogleraar
Speekselstenen zijn niet altijd radio-opaak en kunnen dus niet altijd doormiddel van röntgenonderzoek worden opgespoord. Wat ze wel gemeen hebben is dat de patiënt zwelling ervaart van de betrokken speekselklier als de stenen voor een obstructie zorgen. De patiënt heeft hier vooral last van als de speekselproductie stijgt, zoals bij het begin van demaaltijd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2010

Tandartspraktijk 10/2010 Naar de uitgave

BIJZONDERE TANDHEELKUNDE VOOR GEWONEMENSEN

Wat is ‘bijzonder’?

OriginalPaper

Bange Linda