Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Column | Uitgave 3/2017

GZ - Psychologie 3/2017

Down Under: Freddy is dead

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 3/2017
Auteur:
Arianne Struik
Belangrijke opmerkingen
MST-CAN (Multi System Therapy Child Abuse and Neglect) is een intensief behandelprogramma voor gezinnen waarin kindermishandeling en verwaarlozing spelen en uithuisplaatsing van kinderen dreigt.
De namen van de personen in deze column zijn geanonimiseerd.

Samenvatting

Als je dertienjarige zoon omkomt bij een auto-ongeluk waarbij jij de bestuurder was, hoe kom je dan met jezelf in het reine? Behandelaar Sandy wilde een cliënt van haar met me bespreken die dat had meegemaakt en ze nodigde me daarom uit voor een bakje koffie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

GZ - Psychologie 3/2017 Naar de uitgave