Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Richtlijnen en protocollen | Uitgave 2/2014

Psychopraktijk 2/2014

De psychologische benadering van eetgedrag bij obese kinderen.

European Childhood Obesity Group Paper

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2014
Auteurs:
Karen Brenninkmeijer, Rozemarijn Jeannin
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u bijdragen over richtlijnen en protocollen voor de praktijk. K. Brenninkmeijer en R. Jeannin zijn beiden klinisch psycholoog en werkzaam bij vzw Eetexpert (Rozemarijn.Jeannin@eetexpert.be).

Samenvatting

Onlangs publiceerde de European Childhood Obesity Group een position paper (zie Braet e.a., 2014) hoe experts in de hulpverlening alert kunnen zijn op verstoord eetgedrag bij kinderen. Het huidige artikel is een Nederlandse bewerking van deze paper.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2014

Psychopraktijk 2/2014 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel